Zonder een goed bestuur is een scoutinggroep niet draaiende te houden. Bij scouting Bas 't Hart hebben we een ervaren bestuur die zich al jaren lang inzet voor de groep. Het bestuur van de scoutinggroep Bas ít Hart bestaat uit de volgende leden:
- Ronald van der Kolk (Voorzitter)
- Ruben Stolk (Penningmeester)
- Irene de Koning (Secretaris)
- Vladiano van Veen (Algemeen Lid)
- Gaby Steentjes (Algemeen Lid)

Het bestuur houdt twee verschillende vergaderingen, een stichtingsvergadering en een groepsraad.

Stichting
Bij de stichtingsvergadering gaat het grotendeels om het dagelijkse beheer van onze eigendommen, onze dienstverlening aan derden, contacten met onze subsidiegever en de sponsoren, de investeringen en de financiŽle kant van de groep. Dit doen wij samen met de teamleiders van de welpen, zeeverkenners, wilde vaart en de voorzitter van het loodsen bestuur.

Groepsraad
Bij de groepsraad wordt het 'reilen en zeilen' van de groep besproken. Dit doen we samen met alle leiders en leidster van de welpen, zeeverkenners en de wilde vaart en het voltallige loodsenbestuur. We hebben het bijvoorbeeld over de spelprogramma's, contacten met de ouders, cursussen voor de leiding, onze pr&voorlichting en de samenwerking met andere scoutinggroepen. Hier worden ook de commissies samengesteld voor de gezamenlijke opkomsten, zoals bijvoorbeeld de komst van Sinterklaas
(want de Sint slaat een jeugdvereniging natuurlijk niet over). Elk jaar wordt er een werkplan en jaarverslag opgesteld. Deze zijn op te vragen bij het bestuur.
Het Bestuur
Beter Toffer Heftiger
Scouting BTH
Like ons ook op